Jeg holder ferie i uge 30, 31 & 32 hvor jeg sender webshopordrer sporadisk - så hav lidt tålmodighed med mig og nyd din sommer ☀️😀

Inspireret af blomster

Jeg elsker blomster, de løfter mit humør. Det er pga. af farverne og fordi de er så smukke at se på med fjerlette former. Jeg elsker også blomster fordi de umiddelbart virker ens, men dog er så forskellige i form og udtryk. De vejer i vinden og er slik for øjnene.

Blomster har altid betydet meget for mig. Ikke fordi jeg har grønne fingre - det har jeg OVERHOVEDET ikke :-) Men jeg kan bare godt lide alt det, der er med til at løfte min energi. Når jeg får en buket blomster eller køber en til mig selv, kan jeg mærke at stemningen i stuen bliver en anden  - det betyder virkelig noget for mig at omgive mig med smukke ting.

Det er på samme måde med kunst. For mig er det vigtigt at have glad kunst på væggene. Jeg synes der er nok ude i verden man kan blive deprimeret over og jeg tror det er derfor. at det har så stor betydning for mig at min hjem er indrettet med ting jeg kan lide at se på. Mit hjem skal være et sted jeg kan være glad og føle mig afslappet.

Men tilbage til blomsterne. Fordi de både formmæssigt og farvemæssigt inspirerer mig, har jeg lavet en lille serie med flydende maling på papir, hvor blomsterne er mit tema. Det der der kommet en del flotte grafiske malerier ud af.

Det er en serie, som jeg løbende vil arbejde videre på. Mit dogme (som jeg har sat for mig selv) er at farverne skal minimeres, så det er formerne og bevægelserne der får fokus.

 

 

 

Leave a comment

Name .
.
Message .

Please note, comments must be approved before they are published