PERSONDATA

Sikkerhed

Når du handler i www.bjerker.com webshop, beder vi om din e-mailadresse og dit telefon nr., så vi kan sende dig en kvittering på dit køb og vores pakkeleverandør kan give dig besked når din pakke ankommer.

Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING forbeholder sig retten til at kontakte kunder via e-mail én gang med henblik på at modtage nyhedsmailen, der udsendes ca. hver kvartal, med nyheder og tips omkring indretning med kunst. Det er til hver en tid muligt at afmelde nyhedsmailen igen. Det sker ved hjælp af et link i mailen.


Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING videregiver ikke oplysninger om vores kunder til tredjepart, men forbeholder sig retten til henvendelser med markedsføringsbudskaber på online platforme, så som Facebook og Instagram.

Sådan behandler Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING personoplysninger

A. Som et naturligt led i Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING aktiviteter og markedsføringen af Vibeke Lerfeldt Bjerkers kunst, sker der en behandling af oplysninger om vores kunder. Det er Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING politik, at der skal være åbenhed om denne behandling.B. Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING indsamler, lagrer og bearbejder oplysninger om navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt oplysninger om disse kundernes foretrukne brug af webshoppen og dens aktiviteter, samt brug af betalingsfunktion.C. Oplysningerne anvender Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING til at give besøgende den bedst mulige information om aktiviteter og produkter i galleriet, udstillinger og på webshoppen.D. Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne ikke bliver opbevaret længere end nødvendigt. Kontakter du os fordi du ikke ønsker at vi lagrer dine oplysninger, vil de blive slettet. E. Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen. Kunder, der
ønsker at benytte sig af disse rettigheder, kan rette henvendelse til Lerfeldt Bjerker Kunst/ART FOR LIVING, Jernbane Alle 95, butik 1, DK 2720 Vanløse