HANDELSBETINGELSER

Betaling
Lerfeldt Bjerker Kunst / ART FOR LIVING modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Hvis du laver en forudbestilling bliver beløbet trukket før leveringen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Lerfeldt Bjerker Kunst / ART FOR LIVING bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Lerfeldt Bjerker Kunst/ ART FOR LIVING leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 10.00.

Leveringsformer og betingelser
Køber du online kan du være ude for at det maleri du køber, er på udstilling. Er det tilfældet sørger jeg for at få det hentet hjem hurtigst muligt og afsende det til dig. Her tager jeg kontakt til dig, så vi kan aftale hvad der passer dig bedst mht levering.

Større malerier afsendes med fragtmand og prisen er derfor variabel afhængig af din bopæl. Hvis fragtprisen er højere end hvad du betaler når du afgiver din ordre, vil du du blive kontaktet efter køb. Maleriet bliver først afsendt når du har godkendt en evt. ny pris. Købet kan annulleres hvis du ikke er enig i den nye fragtpris. Litografier i rammer afsendes også med fragtmand, så her gælder samme procedure. De kan ikke fragtes med almindelig post pga. glasset.
Plakater, sengelinned mv. afsendes med GLS/DAO til din nærmeste pakkeshop.

Køber du fra udlandet sendes dit maleri muligvis som rulle, hvor du selv skal have en rammemontør/glarmester til at sætte det på blindrammen. Dette kommer an på distance og fragtpriser. Uanset hvordan maleriet bliver sendt, så pakkes din kunst varsomt og sikkert så det kan holde til rejsen.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Lerfeldt Bjerker Kunst/ ART FOR LIVING vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Lerfeldt Bjerker Kunst/ ART FOR LIVING
Jernbane Alle 95, butik 1, 2720 Vanløse

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på lerfeldtbjerker@me.com. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: lerfeldtbjerker@dme.dk

Kontaktformular