Jeg holder ferie i uge 30, 31 & 32 hvor jeg sender webshopordrer sporadisk - så hav lidt tålmodighed med mig og nyd din sommer ☀️😀

ART FOR LIVING


100 % kunstnerisk

At tage springet, føltes som at gå på en line, hvor det var bedst ikke at kigge ned. Jeg skulle bare fokusere, så jeg ikke faldt...

Maleriet DONT LOOK DOWN blev malet under min første barsel, hvor jeg gik med tankerne om at sige mit job op og fokusere fuld tid på kunsten. Det var grænseoverskridende at tage det spring. Idag er netop dette maleri, blevet mit symbol på at jeg turde gå efter drømmen og det var oplagt at dette motiv blev brugt på mit første sengelinned.

Jeg længe haft lyst til at udforske min kunst i andre former end lærred. Det har altid undret mig, at vi ofte begrænser kunsten til at hænge på en væg eller stå på en reol. Jeg synes, at vi i hverdagen burde møde kunsten i mange forskellige situationer. Kunst er jo levende, og kan give et opløftende pift til hverdagens små øjeblikke og praktiske gøremål. 

Men hvorfor blev det lige sengetøj? 

Fordi jeg er en af de mange, der aldrig får lagt sengetæppe på om morgenen. Derfor er det mit sengelinned der lyser op og får opmærksomheden, når jeg åbner døren til mit soveværelse. Det er det sidste jeg ser, når jeg lukker øjnene om aftenen og det første der møder mit blik om morgenen. For mig gav det virkelig mening at give kunsten plads, lige netop dér.

Jeg tænker det er en skøn og inspirerende måde at vågne op på, at være omfavnet af kunst.

Fokus på økologi

Jeg har brugt lang tid på at finde den rette leverandør til mit sengelinned, fordi jeg efterspurgte en blid og hensynsfuld produktion af mit produkt og ønskede 100 % økologi af høj kvalitet.

Det lykkedes efter at have søgt med lys og lygte og jeg er stolt af at mit sengelinned er 100 % økologisk og GOTS-certificeret. Det giver dig mulighed for at sove godt, uden unødvendig kemi og med god samvittighed overfor miljøet.

GOTS står for: The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre. Certificeringen giver garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Læs mere om GOTS-certificeringen her: https://global-standard.org/

Min mand har hjulpet mig med rigtig mange ting igennem denne process og det blev til et fælles projekt som vi begge to brænder for. Derfor har vi sammen skabt firmaet ART FOR LIVING, hvor vi vil fokusere på kunst til hverdagens øjeblikke.

Vores første skridt på denne rejse var eksklusivt sengelinned med mit værk DONT LOOK DOWN. I foråret 2019 kom to nye varianter til, som også har stor betydning for mig. Malerierne blev malet i samme periode op imod det store skridt at tage springet til at blive selvstændig kunstner. 

ART FOR LIVING CVR: 39578484

Kan købes i mit galleri:
Vibeke Lerfeldt Bjerker
Jernbane Alle 95, butik 1
2720 Vanløse
www.bjerker.com
Forhandles hos:
SINNERUP
Kronen Vanløse
Vanløse Torv 1
2720 Vanløse
www.sinnerup.dk
SINNERUP Webshop
www.sinnerup.dk
EcoEgo - Green Living Made Easy 
Nørre Farimagsgade 82
1364 København
http://ecoego.dk/
WEENSU Bæredygtig Webshop
www.weensu.dk
Rogue Artisans
Kompagnistræde 28
1208 København K
rogueartisans.dk

 


 
.