Shipping policy

Levering
Jeg leverer på alle hverdage, og sender som regel dagen efter ordremodtagelsen - afhængig af udstillinger mm. Skriv altid hvis det er en gave og det haster - blot ofr en sikkerheds skyld. 

Køber du online kan du være ude for at det maleri du køber, er på udstilling. Er det tilfældet sørger jeg for at få det hentet hjem hurtigst muligt og afsende det til dig. Her tager jeg kontakt til dig, så vi kan aftale hvad der passer dig bedst mht levering.

Større malerier afsendes med fragtmand og prisen er derfor variabel afhængig af din bopæl. Hvis fragtprisen er højere end hvad du betaler når du afgiver din ordre, vil du du blive kontaktet efter køb. Maleriet bliver først afsendt når du har godkendt en evt. ny pris. Købet kan annulleres hvis du ikke er enig i den nye fragtpris.

Litografier i rammer afsendes også med fragtmand, så her gælder samme procedure som for større malerier. De kan ikke fragtes med almindelig post pga. glasset.

Plakater, sengelinned mv. afsendes med GLS/DAO til din nærmeste pakkeshop, og du får en email samt sms når pakken kan afhentes.

Køber du fra udlandet sendes dit maleri muligvis som rulle, hvor du selv skal have en rammemontør/glarmester til at sætte det på blindrammen. Dette kommer an på distance og fragtpriser. Uanset hvordan maleriet bliver sendt, så pakkes din kunst varsomt og sikkert så det kan holde til rejsen.

14 dages returret.