Hvad er et hjem med personlighed & sjæl?

Hvad er et hjem med personlighed & sjæl?

Det at indrette kræver ikke et kursus. Ihvertfald ikke, hvis du spørger mig. Jeg tror den vigtigste del i det at indrette sit eget persolige hjem, er at mærke efter hvem du er og hvad du egentlig kan lide.

Man skal jo ikke underkende værdien i alle de gode indretningstips som professionelle bruger - de kan jo helt absolut noget. Men jeg tror på at hvis du blot sørger for at indrette dig med de ting du godt kan lide, så kommer det til at passe sammen på en eller anden måde, så du får et ægte og personligt hjem.

Det skader selvfølgelig ikke at læse lidt om, hvordan møbler, kunst, farver og accessories kan sammesættes, men jeg tror alligevel at det vigtigste udgangspunkt er at turde være dig selv og gå efter glæden.

Et spændende hjem er i mine øjne, et hjem der har karakter, som er præget af valg og personlighed. Det behøver ikke nødvendigvis være top moderne.

Mange er lidt i tvivl om de vil indrette med farverig kunst på væggen, fordi de er vant til at holde igen med farverne på møbler og vægge. De bliver ofte overrasket over, hvad et farverigt maleri gør for deres hjem. Jeg har erfaring med at mine malerier passer rigtig godt ind i netop disse hjem, fordi der kommer en form for balance, når det farverige og fantasifulde møder en simpel og minimalistisk indretning.

Men jeg synes også at det er super fedt når jeg ser mine kunder fylde endnu flere farver ind i deres farverige hjem. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre uden at det bliver en farveeksplosion af farvelade. Det de gør (ja, her er faktisk et indretnings-tip, som jeg er fan af) det er at have en farve som er gennemgående. Har de blå vægge, er der blå vase eller andet pynt og en blå nuance i maleriet. Det er med til at binde det hele sammen (se ovenstående foto).

Der findes helt sikkert undtagelser, hvor det alligevel fungerer med mange farver i et hjem, hvor de alle er forskellige. Jeg tror at vi alle har mødt mennesker der er ufattelig gode til at indrette med ting og kunst som modstrider hinanden, hvor de  alligevel formår at gøre det til en helhed. Måske er det fordi de ikke følger nogen regler og blot går efter glæden?

Kunst på væggen er med til at definere din stil og skabe kant og dynamik i din indretning. Din kunst fortæller noget om hvem du er. Derfor mener jeg at det er vigtigt at vælge kunst med hjertet og vælge kunst der taler til dig.

I mit hjem har jeg meget grafisk kunst og meget glad (læs farverig) kunst. Det er fordi jeg gerne vil føle mig godt tilpas, blive inspireret og få løftet min energi, når jeg er derhjemme. Andre kan godt lide det dystre, hvor der skal tænkes og grubles, men det er slet ikke mig. Jeg forstår alligevel godt dem har det på den måde og jeg  erkender at vi alle er forskellige. Kunst er utrolig individuelt og derfor skal du aldrig gå efter en modetrend når du vælger hvad der skal hænge på dine vægge. Mit råd er at du skal gå efter dit hjerte.

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.