3 tips

3 tips

Hvordan finder du bedst maleriet for dig?

TIP 1

Det er vigtigt at finde ud af hvilket mål dit maleri skal have

Mål væggen hvor du tænker maleriet skal hænge og overvej om formatet skal være kvadratisk eller rektangulært - det afhænger af din smag og indretning. Når målene er på plads bliver du mere konkret i din søgning og kan udelukke de formater, som ikke vil kunne passe ind.

TIP 2

Gå med det maleri der taler mest til dig

Det vigtiste når du skal vælge et maleri er stemningen. Når du ser på et maleri er det vigtigt at det appelerer til dig. Det kan være lidt svært at vurdere, fordi det handler om følelser. For at finde ud af det kan du fx. lukke øjnene, efter at du har set på et maleri et stykke tid. Så kan du nemmere mærke om du har en god følelse og om din energi er blevet løftet. Nogen kan sige med det samme, at det er et maleri for dem, andre skal lige have tid til at summe og låner et par stykker med hjem

TIP 3

Find farverne som passer til dit temperament

Er farverne nogen som taler til dig, så kommer maleriet nemt til at passe ind i dit hjem. Et maleri behøver ikke nødvendigvis have de samme farver, som du allerede har indrettet med derhjemme. Hvis farverne er anderledes giver maleriet et spændende tvist i dit hjem og åbner op for nye muligheder til din indretning. Det vigtigste er at du kan lide farvekombinationerne, for så vil det være et maleri som du vil elske at kigge på i mange år.

Back to blog