Jeg holder ferie i uge 30, 31 & 32 hvor jeg sender webshopordrer sporadisk - så hav lidt tålmodighed med mig og nyd din sommer ☀️😀

Ønsker du flere farver i dit hjem?

Indret med farverig kunst - Vibeke Lerfeldt Bjerker

Mange er bange for at bruge farver i indretningen og er bange for at det virker for overvældende eller endda barnligt. Men der er slet ikke noget at være bange for, hvis du sørger for den rette balance mellem farve og stilhed i indretningen.

Alle ved at jeg elsker farver. Men derfor synes jeg absolut ikke at de skal plastres ud over det hele :) Jeg synes det er en god idé med masser af farver i hjemmet, fordi det løfter humøret, men jeg synes også at der skal være en form for balance  så det ikke føles som en overvældende farveeksplosion.

Her er et at mine bud på hvordan et meget farverigt maleri kan give masser af liv og kant til en stue. Se ovenstående foto.

Det kan virke rigtig godt, når der er et minimum af farver i resten af indretningen, hvor blot en stol og lidt interiør matcher maleriet. Maleriet bliver således  fokuspunktet i stuen, og binder resten af indretningen sammen. Det liver op,  skaber masser af personlighed og giver fokus på helheden i indretningen.

Dette tip kan også bruges når kontoret eller virksomhedens kantine skal indrettes. Kombinationen af personlig stil og stramme linjer virker professionel og moderne. Det er en god måde at give rummet kant med masser af farve, uden at du skal være bange for at signalere "farvelade".

Dette maleri måler 100 x 140 cm og hedder COUNTING STARS 

Indsend en kommentar

Navn .
.
Besked .

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort