Prøvefoto

Prøvefoto

Har du forelsket dig i et helt særligt maleri, men er du i tvivl om det passer ind hjemme hos dig?

Så send mig et foto af rummet hvor du tænker maleriet skal hænge, og så sætter jeg maleriet i i dit rum. Det er en rigtig god måde at få en fornemmelse, inden du henter maleriet hjem. Du får mulighed for at vurdere både størrelse, stil og udtryk op imod din egen indretning.

Sådan gør du
1.) Tag et foto af rummet, langt fra og så lige for som du har mulighed for. Helst i dagslys. 
2.) Send dit foto til mig på lerfeldtbjerker@me.com
3.) I mailen må du gerne skrive ca mål på væggen bagved, så jeg kan lave dit foto så præcist som muligt. Hvis maleriet skal hænge over en sofa, er det nok at du blot måler fra sofaryggen og op.

Når du modtager dit foto, skal du huske på at lyset vil flyde regelmæssigt over både rum og maleri, når det hænger der i virkeligheden. Dette kan ikke gengives når jeg laver et "prøvefoto" til dig. Så maleriet vil virke mere naturligt og se flottere ud når det hænger i dit rum.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på lerfeldtbjerker@me.com eller 20275141.

21. november, 2019 — Vibeke Bjerker
Lån malerier med hjem

Lån malerier med hjem

Har du behov for at låne et eller flere udvalgte malerier for at opleve dem i dit hjem, så er det muligt.

Hvor længe aftales individuelt, men normalt er et par dage nok til at vurdere om det skal hænge i dit hjem.

Jeg tilbyder denne service, fordi jeg ved at det er rart at beslutte sig i ro og mag, når man er derhjemme. Jeg ved også at lysindfald og omgivelserne har indflydelse på hvordan maleriet passer ind, og at det gør meget at få maleriet hjem i sit personlige rum.

Her kan du opleve maleriet helt tæt på og mærke hvad det gør for dig. Gør det dig i godt humør? Stopper du op og ser på detaljer og finder historier? Nyder du at se på hvad det gør for dit rum?...en god måde at mærke efter om det er det rigtige maleri for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at låne. Vær opmærksom på at størrelsen på maleriet skal kunne være i din bil, ellers er det en god idé at medbringe en trailer.

Bor du langt fra Vanløse, kan du få næsten samme mulighed, ved at sende mig et foto af din rum.

Kontakt mig på lerfeldtbjerker@me.com eller 20275141

21. november, 2019 — Vibeke Bjerker
3 tips

3 tips

Hvordan finder du bedst maleriet for dig?

TIP 1

Det er vigtigt at finde ud af hvilket mål dit maleri skal have

Mål væggen hvor du tænker maleriet skal hænge og overvej om formatet skal være kvadratisk eller rektangulært - det afhænger af din smag og indretning. Når målene er på plads bliver du mere konkret i din søgning og kan udelukke de formater, som ikke vil kunne passe ind.

TIP 2

Gå med det maleri der taler mest til dig

Det vigtiste når du skal vælge et maleri er stemningen. Når du ser på et maleri er det vigtigt at det appelerer til dig. Det kan være lidt svært at vurdere, fordi det handler om følelser. For at finde ud af det kan du fx. lukke øjnene, efter at du har set på et maleri et stykke tid. Så kan du nemmere mærke om du har en god følelse og om din energi er blevet løftet. Nogen kan sige med det samme, at det er et maleri for dem, andre skal lige have tid til at summe og låner et par stykker med hjem

TIP 3

Find farverne som passer til dit temperament

Er farverne nogen som taler til dig, så kommer maleriet nemt til at passe ind i dit hjem. Et maleri behøver ikke nødvendigvis have de samme farver, som du allerede har indrettet med derhjemme. Hvis farverne er anderledes giver maleriet et spændende tvist i dit hjem og åbner op for nye muligheder til din indretning. Det vigtigste er at du kan lide farvekombinationerne, for så vil det være et maleri som du vil elske at kigge på i mange år.

26. maj, 2018 — Vibeke Bjerker
Tags: indretning